Massage hässelby massage hembesök stockholm

massage hässelby massage hembesök stockholm

Stockholm Full Body massage more i Stockholm. Att göra någon annan friskare och veta att den mår bra är den största belöningen. Massage stockholm, koppla av och varva ner. Vissa patienter kanske inte kan klättra upp på bordet, eller inte kan ligga på en massagebänk därför hemmamiljön kan vara mycket bra allternativ. Vår massageterapeut kommer hem till dig och har med en massagebänk. Kombination av massageterapi/beröring, rätt kost, motion, samtal, positiv tänkande och nya insikter ger mycket goda resultat. Du som bor i Stockholm och dess närområde kan boka ett hembesök med massage. Observera att endast en terapeut kommer vid detta erbjudande.

Thaimassage, hässelby: Massage hässelby massage hembesök stockholm

Vid första besöket gör vi en ordentlig undersökning av kroppen och vi diskuterar gemensamt vad det är du vill fokusera med behandlingen. Se hela behandlingsmenyn och boka tid med den gröna knappen! massage hässelby massage hembesök stockholm

Massage, stockholm: Massage hässelby massage hembesök stockholm

Vi finns på Persikogatan. Längst ner vid vattnet Thaimassage Söker hembesök av thaikvinna för en massage. Massage Stockholm i hembesök. På Bokadirekt kan du hitta och boka.ex. Massörer, naprapater, frisörer och mycket mer nära dig. Massage är inte bara mitt yrke, det är min passion. I Kina så hade man massoterapi, som infördes av Hua T'o. Jag tycker om att arbeta med patienter som har nackstelhet, huvudvärk, skulderbesvär, ryggvärk, fibromyalgi och har stressrelaterade problem. Behovet av terapi kan ökas eller massage hässelby massage hembesök stockholm minskas. Bland dessa hör äldre och funktionshindrade.

0 tankar om “Massage hässelby massage hembesök stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *